Medlem Medlemsinfo

Arrangementer

Paed Konference 2023


Kommende arrangementer: 

 

Afholdte arrangementer 2023:

Pædagogisk konference – Tirsdag d. 3. oktober

Hvis man følger med i den pædagogisk debat, som pryder folkeskolen.dk og Skolemonitor, støder man dagligt på artikler og indlæg om skærme og skærmtid i folkeskolen. Det er en debat, som fylder meget og har gjort det længe. Både offentligt og ude på skolerne.

Derfor har det pædagogisk forum i Sjælland på Tværs valgt, at årets pædagogiske konference skal have dette tema som omdrejningspunkt.

På konference vil Imran Rachid, forfatter til bogen ”Sluk – Kunsten at overleve i en digital verden”, komme og give sit besyv med omkring digitaliseringen i skolen. Derudover kommer Nicola Nyhave, specialist i børnepsykologi, også og fortæller om konsekvenserne ved børn og unges skærmforbrug.

Tag derfor din leder, PLC-kollega og/eller andre interesseret under armen og kom til årets pædagogisk konference.

Tilmelding skal ske samlet for din arbejdsplads til 041@dlf.org

Anden information kan søges via din lokale TR eller ved henvendelse til samf@dlf.org

 

Medlemsmøder for ansatte på specialskolerne og inklusionscentrene:

Mandag den 27/2 kl 17-18.30 afholder vi sammen med BUPL og FOA medlemsmøde for at få jeres perspektiver på inklusionen i Kalundborg Kommune netop nu. Se invitationen HER. Tilmelding senest den 24/2 kl 12.

Onsdag den 8/3 kl 17-18.30 er der samme slags møde, - men for medlemmer på de 3 inklusionscentre. Invitaionen til det møde er HER. Tilmelding senest den 6/3 kl 12.

 

Invitation til medlemsmøde for medlemmer der nærmere sig slutningen af 50'erne eller er i 60'erne - havde vi den 19. januar 2023

Velkomstarrangement for nye medlemmer var i år den23. januar.

 

Arrangementer: 


Der afholdes forskellige arrangementer for tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, for grupper af medlemmer, såsom f.eks. børnehaveklasseledere, UU-vejledere samt selvfølgelig for almindelige medlemmer.

De fleste medlemsarrangementer holder vi på kredskontoret. Vi vil nemlig gerne have, at medlemmerne kender vores kredskontor og føler sig hjemme hos os. Vi er her for medlemmernes skyld.

Men store arrangementer bliver vi nødt til at afholde andre steder med mere plads, - som regel på skolerne.